Veel gestelde vragen

 • Doet Bouwbedrijf Veere ook klein onderhoudswerk?

  Jazeker! Hiervoor hebben we een aantal specialisten in dienst. Handige mannen die voor u al het kleinere onderhoudswerk opnemen en uitvoeren. Snel, vakkundig en zoals u het wilt. We zijn snel ter plaatse om uw opdracht uit te voeren.

 • We hebben een kavel en willen hierop een huis laten bouwen. Wat kan jullie voor ons betekenen?

  Veel! Om te beginnen kunnen we u adviseren m.b.t. uw woning. Welke stijl spreekt u aan? Wat zijn de bouwconsequenties hiervan? Welke architect past hier het beste bij? Passen uw wensen bij uw budget? We maken een eerlijke rekensom op basis van uw wensen. En als het op bouwen aankomt kunt u ons ook inschakelen bij zaken als bouwmaterialen, installatietechniek en kleurenadvies. Tijdens de bouw houden we ons aan de gemaakte afspraken en informeren we u regelmatig over de vorderingen.

 • Is het lage BTW-tarief ook van toepassing op de bouwkundige werkzaamheden?

  Het lage BTW-tarief van 6% is van toepassing op schilderwerkzaamheden en de bijbehorende voorbereidingen, zoals stukadoorswerk. Dit tarief is alleen van toepassing op werk aan woningen die minstens 15 jaar oud zijn. Het tarief geldt ook als genoemde werkzaamheden via ons worden uitgevoerd. De aanneemsom wordt dan gesplitst in een deel met 19% en een deel met 6%. Bouwbedrijf Veere is in dit geval verantwoordelijk voor de kwaliteit, planning en geeft garantie.

 • Kan ik mijn woning aanpassen zodat mijn energiekosten lager worden?

  Natuurlijk! Als u dit wilt, bekijken we eerst uw woning heel grondig zodat we u het juiste advies kunnen geven. Wat en hoe moeten we verbouwen? Wat is er mogelijk met de installatietechniek? Vervolgens maken we een offerte gespecificeerd per onderdeel zodat u een goed inzicht krijgt in kosten en baten.

 • Werkt Bouwbedrijf Veere volgens Bouwbesluit?

  Ja natuurlijk, dit is wettelijk verplicht. Voor renovatie zijn afwijkende regels welke volgens het Bouwbesluit worden aangegeven.  

 • Kan ik bij Bouwbedrijf Veere ook terecht voor bijvoorbeeld een dakkapel?

  In onze werkplaats maken we prefab dakkapellen welke we in één dag bij u thuis kunnen plaatsen. Bij projecten kunt u meer foto's zien van het plaatsen van een dakkapel.